Ballina AKTUALE Një shpallje Sërbin tension dhe ngriti në këmb

Një shpallje Sërbin tension dhe ngriti në këmb

755
0
SHPËRNDAJE

Një Shpallje thuhet se 10 hektar tokë bashk me shtepin shitet, në fshatin Bela Voda në Krusevac. Kjo do të ishte Shpallja më e zakonshme për shitjet e pasurive të patundshme në Sërbi, shitesja shtepis Milenja percakton bleresin qartë se kush mund të ishte blerësi dhe kush nuk mund të merrte shtëpinë e Milenes. Shihet qartë se Milenja dëshiron bleres vetem shqiptar apo mysliman , kurse per serbet kjo shpallje nuk vlen thuhet në shpallje në gjuhen sërbe.

Gazetaret sërb i bëjnë thirrje të Milenes për të parë se çfarë ishte arsie dhe pse ishte aq i revoltuar me serbët, por ai ishte këmbëngulës në qëndrimin e saj për të mos na zbuluar arsyen e vërtetë të ultimatumit të saj.

Unë shes shtëpin time, por jo serbëve. Unë kam arsyet e mia pse nuk dua t’ua shes pronën time serbëve dhe nuk ia kam borxh askujt, madje as juve, t’i shpjegojë arsyet e mia. Myslimanët dhe shqiptarët munden, serbët jo edhe fund, shpjegoi Milenija.

Kur u pyetën nëse një Kroat mund ta blejë shtëpinë tuaj, përgjigja e tij ishte, “Kroatët mund, vetëm serbët nuk mund”/lugina24.com