Ballina AKTUALE Scott: Duhet ditur ku janë kufijtë e Serbisë dhe ku ata të...

Scott: Duhet ditur ku janë kufijtë e Serbisë dhe ku ata të Kosovës

743
0
SHPËRNDAJE

Kufijtë mes Serbisë dhe Kosovës që për SHBA-në janë dy shtete sovrane duhet të jenë të qartë dhe do të duhej të ishin pjesë e marrëveshjes gjithëpërfshirëse ndërmjet dy vendeve