Ballina AKTUALE Seminarë dy ditorë me të rinjtë Preshevarë me temën- Dialogu Ndërkulturorë

Seminarë dy ditorë me të rinjtë Preshevarë me temën- Dialogu Ndërkulturorë

789
0
SHPËRNDAJE

Në Preshevë po mbahet seminari  me temën Dialogu Ndërkulturorë me qëllim të motivimit të të rinjëve që të inspirojnë bashkëmoshatarët e tyre. Sadri Aliu, aktivist në organizata të ndryshme joqeveritare për portalin tonë ka potencuar se ky seminar ka si temë diskutimi Dialogun Ndërkulturorë që është degë e projektit në Prishtinë ku ka mjaftë interesim nga të rinjtë Preshevarë. Kjo është një mundësi e mirë për të rinjtë nga se këtu duhet të informohen organizatat joqeveritare nga fondet që ofrohen si ajo Ryco (Religon Youth Cooperation Office).

 

Ky trajnim i dedikohet të rinjëve nga mosha 16 deri në moshën 30 vjeçare ku flitete si për shkëmbim studentorë apo aktivista vollonter.Sipas Aliut të rinjtë Preshevarë që vijojnë seminare të tilla duhet që të jenë sa më shumë aktiv dhe të marrin pjesë në këso trajnime.Seminari do të mbahet edhe më datën 22 shtatorë ditë e shtunë në hapësirat e restaurantit Enylux në Preshevë duke filluar nga ora 10:00 deri në orën 14:00./presheva.com/