Ballina LAJME E FUNDIT Shoku i Beg Rizaj ia vendos emrin djalit tij posalindur në kujtim...

Shoku i Beg Rizaj ia vendos emrin djalit tij posalindur në kujtim emocionues.

836
0
SHPËRNDAJE

Faton Saqipi nga Kumanova jeton ne Minhen te Gjermanis ka përgëzuar emrin e Djalit tij të posalindur me emrin Beg Rizai. Ai i ka vendosur emrin në kujtim të shokut të tij,Beg Rizaj ishte anëtar i grupit të Kumanoves shqiptare të Maqedonisë dhe ai iu bashkua UCK-së maqedonase për të luftuar për të drejtat e shqiptarëve .si pasoj Beg Rizaj humbi jeten Më 9-10 maj 2015,Fatoni Saqipi -së sot, se ai dhe bashkortja e tij,e kanë quajtur Djalin i cili lindi me 18 korrik 2020, për të nderuar mikun e ngushtë Beg Rizaj.