Ballina AKTUALE Shoqata “Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim” takohet me kordinatorën e TIKA-së në...

Shoqata “Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim” takohet me kordinatorën e TIKA-së në Beograd

765
0
SHPËRNDAJE

Ky ishte takimi i parë në mes Shoqatës Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim dhe TIKA-së në Beograd…

ëShoqata Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim realizoi takim me kordinatorën e re e TIKA-së në Beograd znj. Çağla Gültekin Toşbat. Përfaqësuesit nga shoqata i uruan mirëseardhje dhe i dëshiruam punë të frytëshme gjatë mandatit të saj si udhëheqëse e TIKA-së, gjithashtu intensifikuan bashkëpunimin  për realizimin e projekteve në të mirë të qytetit të Preshevës.

Në të ardhmen e afërt do të filloje të impelmentohet projekti i kursit  të rrobaqepsisë  ‘’ Për një grua më të avansuar “.  Gjithashtu e  ftuan që ta vizitoj Preshevën dhe Bujanocin të njoftohet nga afër me problematikat që ballafaqohen popullata e këtij rajoni, ata morën premtime që në muajt e ardhshëm kordinatorja e Tikas ta vizitojë Preshevën dhe Bujanocin për të i parë nga afër situatën në të cilën gjinden këo komuna, kështu tha kordinatori i Vizionit për Zhvillim dhe Kooperim z,Shefki Jonuzi./rtvaldi/Lugina24.com

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com