Ballina AKTUALE Të rinjë nga Presheva marrin pjesë në samitin ndërkombëtar ”LEAP SUUMIT 2018-Zagreb,...

Të rinjë nga Presheva marrin pjesë në samitin ndërkombëtar ”LEAP SUUMIT 2018-Zagreb, Croatia” (Foto)

722
0
SHPËRNDAJE

Në këtë konferencë prezentojnë 40 ligjërues, dhe marrin pjesë 3000 të rinjë nga 40 vende të ndryshme të botës …

“LEAP SUUMIT” (“Mëso, angazhohu, vepro dhe përparo” ) paraqet një konferencë ndërkombëtare ku 3000 të rinjë nga 40 vende të ndryshme të botës ndjekin këtë samit.

Prezentues në këtë samit janë 40 ligjërues të fushave të ndryshme nga e gjithë bota, të cilët janë sipërmarrës dhe njerëz të suksesshëm në karrierë, ideator biznesi etj.

LEAP SUUMIT” është inicuar nga Andrej Hanzirović i cili është CEO dhe founder i këtij samiti me seli në Zagreb të Kroacisë, dhe mbështetet nga Bashkimi Europian.

Ky samit ka fokus teknologjinë e momentit ku ligjërues janë përfaqësues të google, apple, amazone etj, si  dhe tema të tjera siç janë nga fusha e biznesit, mirëqenies njerëzore etj.

Në këtë samit pjesëmarrës janë dhe të rinjë nga komuna e Preshevës Sadri Aliu, Abdurrahim Bajrami dhe Seid Nuhiu të cilët nëpërmjet organizatës së tyre “Kërko të drejtën tënde” po përfaqësojnë të rinjtë nga Presheva. Kjo është dhe hera dytë që këta të rinjë marrin pjesë në po këtë samit të organizuar dhe më parë në Zagreb ku me këtë rast shkëmbejnë kulturat me të rinjë nga shtete të ndryshme .

Samiti është tre ditor 15,16,17 mars dhe po mbahet në Zagreb të Kroacisë.rtvaldi/lugina24.com

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com