Ballina AKTUALE Britania kërcënon Serbinë: Nëse ndahet Kosova, Serbia humbë Vojvodinën dhe Sanxhakun

Britania kërcënon Serbinë: Nëse ndahet Kosova, Serbia humbë Vojvodinën dhe Sanxhakun

415
0
SHPËRNDAJE