Ballina AKTUALE Fillon realizimi i punimeve për rekonstruimin e rrugës Karagjorgje Petroviq dhe shëndrrim...

Fillon realizimi i punimeve për rekonstruimin e rrugës Karagjorgje Petroviq dhe shëndrrim e saj në zonë për këmbësor Nga Wikiliks U postua 29/08

666
0
SHPËRNDAJE

Administrata komunale në Bujanoc , drejtorati për investime dhe zhvillim pranë Komunës së Bujanocit njofton edhe zyrtarisht që kan filluarë punimet në rrugën Karagjorgje Petroviq dhe shëndrrim e saj në zonë për këmbsor

Rrug kjo e cila ishte dashur të fillojnë punimet më herët mirpo me kërkes të pronarve që posedojnë lokale në atë zonë janë  shtyrë punimet  për një afat prej 20 ditëve.

Gjat realizimit të kësaj rruge e njejta do të mbetet edhe më tutje vetëm për këmbsor dhe e pa qarkullushme për automjete.

Bëjm apel tek qytetarët për durim deri në realizimin e këtij projekti që është në dobi për të gjith qytetarët.

Shëndrrimi i rrugës Karagjorgje Petroviqa, në shetitore po bashkëfinancohet nga Komuna e Bujanocit dhe Ministria e Turizmit, me vlerë totale rreth 9 milionë dinarë me gjatsi prej 80 m.

Punë kryersë është kompania “Saba Bellça” nga Presheva dhe punimet do të zgjasin në afat prej 30 ditë pune .

shih fotot :