Ballina AKTUALE Është pastruar deponia e egër përskaj lumit në fshatin Tërnoc (Foto)

Është pastruar deponia e egër përskaj lumit në fshatin Tërnoc (Foto)

819
0
SHPËRNDAJE

Pastrimi i deponive të egra do të bëhet edhe nëpër Bashkësitë tjera lokale…

Është pastruar deponia e egër përskaj lumit në fshatin Tërnoc, Bashkësia Lokale – Tërnoc.

Për t’i inspektuar punimet në teren ishte edhe kryetari i ri i Bashkësisë lokale të Tërnocit.

Luten qytetarët dhe punëkryesit e ndryshëm që të mos hedhin mbeturina në këto pjesë të pastruara në mënyrë që bashkarisht të krijojmë një ambient më të shëndetshëm.

Pastrimi i deponive të egra do të bëhet edhe nëpër Bashkësitë tjera lokale.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com