Ballina MËSHUM KURIOZITETE Fakte psikologjike qe ne nuk dimë për veten tonë

Fakte psikologjike qe ne nuk dimë për veten tonë

824
0
SHPËRNDAJE

A mbani shpesh dyert e hapura për njerëzit e tjerë? Si për parkim afër një makine tjetër në një parking pothuajse bosh? Këto janë gjërat që bëjmë pothuajse pa vetëdije.

Më poshtë gjeni disa rregulla të zakonshme që bëjmë edhe pse nuk i dim se pse, shkruan Bright Side

 

 

Ne bëjmë me gjeste ndërsa flasim

Ne preferojmë të parkojmë makinën tonë pranë një makine tjetër në një zonë parkimi pothuajse boshe

 

Burrat nuk përdorin 2 urinale fqinje

Ne nuk e marrim copën e fundit të picës

Njerëzit preferojnë të mos kërkojnë udhëzime

Ne mbajmë dyert të hapura për njerëzit e tjerë.

Ne as nuk blemë gjërat më të shtrenjta dhe as më të lira.

Ne vendosim këmbët tona drejt një personi për të cilin jemi të interesuar.