Ballina AKTUALE Fëmiu i parë i lindur në 2019 në Vrajë shqiptarë, i dhurohen...

Fëmiu i parë i lindur në 2019 në Vrajë shqiptarë, i dhurohen 50 mijë dinarë

819
0
SHPËRNDAJE

Në spitalin e Vrajës fëmija i parë i lindur i vitit të ri është një vajzë me peshë 4 kilogram i një nëne shqiptare nga komuna e Bujanocit, shkruan mediat serbe transmetonTitulli.com.

Fëmiu erdhi në këtë botë në orën 10.55 nga nëna Ramejsa Elezi nga Bilaçi afër Bujanocit e cila u vizitua nga ndihmës/kryetari i qytetit të Vrajës, Aleksandar Stajiq dhe përfaqsuesi i qendrës spitalore të qytetit Miroljub Stankoviç.

Këta, nënës shqiptare ja ndanë edhe një kupon me vlerë prej 50.000 dinarë ndërsa ky është viti i shtatë i njëpasnjëshëm që udhëheqja e qytetit viziton dhe i dhuron një fëmije të parë të lindur.

Në ditën e parë të vitit 2019 kanë lindur dy djem dhe një vajzë tjetër dhe sipas të dhënave zyrtare në vitin 2018 në spitalin e Vrajës lindën 1487 foshnje, 19 më pak se një vit më parë./Lugina24