Ballina LAJME E FUNDIT KATËR MEDALJE PËR KLUBIN E KARATESË “LION” NË KAMPIONATIN E SËRBIJËS

KATËR MEDALJE PËR KLUBIN E KARATESË “LION” NË KAMPIONATIN E SËRBIJËS

970
0
SHPËRNDAJE

Sportdashës të Klubit Karates “Lion” Preshevë


1. AZRA ZAIRI ?KAMPIONE E SËRBIJËS
Pionere -34 kg ,
Me ?medalje të Artë në luftëra inviduale u kurorëzua .

2. ENGJËLL VELIU ?NËNKAMPION I SËRBIJËS Pioner -35 kg , ?Me medalje të Argjend në luftëra inviduale u kurorëzua .

3. TEO JUSUFI Pioner -35 kg ,
Me medalje të ?Bronztë në luftëra inviduale u kurorëzua .

4. LEONITA ANISA LUTFIU Pionere e rritur -54 kg ,
Me medalje të ?Bronztë në luftëra inviduale u kurorëzua .

5.Shëndrit Veliu Pioner i rritur -47kg lufta në plasman të 5 ?

6.Yll Bajrami Pioner +50kg lufta në plasman të 6?

7.Bardha Hyseni Kadete -54kg lufta në plasman të 6,?

8.Arijanit Keka Junior -68kg lufta në plasman të 5 .?

Garuesit e Klubit të karatesë “LION” u kurorëzuan me 4 ????medalje:
1 ?medalje të artë,
1 ?të argjend
2 ??të bronzta.

-Gjithashtu vlene te theksohet se per here te pare kemi Kampiona ne nivel shtetrore,dhe per kete arsye na bene krenare ky fakte fale staffit te klubit ”Lion”.Gjithashtu presim suksese te me tutjeshme.

Shërbimi Informativ ,

Karate Club “Lion”????
Preshevë