Ballina AKTUALE Konferenc e mbajtur nga unioni i studenteve të Lugines së Preshevës në...

Konferenc e mbajtur nga unioni i studenteve të Lugines së Preshevës në Maqedoni

729
0
SHPËRNDAJE

ku panelist ishin Mili ismaili kordinator nga organizata “zero pozitiv” Ragmi Mustafa kryetar i kshillit si dhe Egzon Fejzullahu studio productionOrganizata flasin për pervojat e tyre ku si temë ishte Tregimi i suksesit qelsi i suksesit se sa ishte lehtë ata të arrinin aty.Mili Ismaili kordinatore Zero Pozitive shprehi pervojat dhe arritjet të kësaj organizate ku suksesi i kësaj organizate ështe ka shihet kohëve të fundit që i kan shfaqur rinis nje frym te re.