Ballina AKTUALE Kontroll i rreptë i shpejtësisë, prej sot fillon aksioni policor

Kontroll i rreptë i shpejtësisë, prej sot fillon aksioni policor

740
0
SHPËRNDAJE

Pjestarët e policisë së trafikut dhe ministria e punëve të brendshme e Serbisë do të filloj aksionin e matjes së shpejtësisë së lëvizjes së automjeteve nga data 16 prill deri 22 prilll 2018, njofton MUP,

Ky aksion do të filloj në të gjitha shtetet që janë antare e organizatës ndëkombëtare TIPOL (rrjeti i policëve të trafikut në Evropë). Bëhet fjalë për 32 shtete (28 antare të BE-së, Zvicra, Serbia, Norvegjia dhe Gjeorgjia).

“Secili kontrollim i shoferëve, gjegjësisht i veturave nënkupton alkotestin e obliguar dhe gjatë secilit tejkalim të shpejtësisë policët do të kontrollojnë se a kanë të vendosur edhe rripin e sigurisë” thuhet në njoftim, përcjell presheva.com.

Në MUP thonë se gjatë kësaj periudhe do të aktivizohen të gjitha aparaturat për matjen e shpejtësisë ndërsa në pjesën e autostradës Shid – Shimanovci do të matet edhe shpejtësia mesatare. transmeton presheva.com.