Ballina LAJME E FUNDIT LUGINA Njoftim për të gjithë qytetarët e Komunës së Preshevës

Njoftim për të gjithë qytetarët e Komunës së Preshevës

657
0
SHPËRNDAJE

Lajmërohen të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje në programin e subvencioneve për vetpunësim, program i cili zhvillohet përmes Entit për Punësim..

Lajmërohen të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje në programin e subvencioneve për vetëpunësim, program i cili zhvillohet përmes Entit për Punësim të Republikës së Serbisë dhe Komunës së Preshevës.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com