Ballina AKTUALE Për fëmijën e parë 100.000, të dytin 10.000 në muaj për dy...

Për fëmijën e parë 100.000, të dytin 10.000 në muaj për dy vjet, të tretin 12.000 për 10 vite ndërsa për fëmiun e katërt 18.000 euro

669
0
SHPËRNDAJE

Për lindjen e parë, nëna do të marrë 100.000 dinarë, për lindjen e fëmisë së dytë 10.000 dinarë në muaj për 24 muaj afat ndërsa nëna që lind fëmiun e tretë 12.000 dinarë në muaj për 10 vite.

Për lindjen e fëmiut të katërt, ndihma e përgjithshme do të jetë 18.000 euro. Shteti do të siguroj që secilin muaj nëna ti marrë në llogari këto të holla, ka thënë presidenti serb Aleksandar Vucic, transmeton presheva.com.

Vucic ka thënë se Serbia a 6.995.808 banor dhe se nëse vazhdon trendi negativ demografik, deri në vitin 2060 Serbia do të ketë ndërmjet 3.9 dhe 5.5 milionë banorë. presheva.com/lugina24.com