Ballina AKTUALE Policia me gjoba evropiane

Policia me gjoba evropiane

1962
0
SHPËRNDAJE

Çdo ditë dhe me shum qytetarët hasin probleme me parkinge në sheshin e Bujanocit duke pas parasysh se nuk është ende fluksi i  pushimeve të mergimtareve.Vendit i duhet një parking urbanistik të liruar nga policia e trafikut. Organet shteterore të sërbis kan forcuar ligjin nga 12 mars të këti viti kan zbatuar masa  e rrepta sektor  te komunikacionit  denime të larta me ndëshkime shumë më të ashpra për shoferët e dehur, për rripin e sigurisë , për tejkalimine, por edhe për përdorimin e telefonave celularë gjatë vozitjes  por edhe për ngarje pa patentë shoferi, parashikohen dënime nga 100,000 deri në 120,000 dinarë

Ligji  për  shkelje më të lehta fillon nga 6,000 dinarë – thonë policia.Lugina24.com