Ballina AKTUALE Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka zhvilluar një takim me Nexhmedin Saqipi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka zhvilluar një takim me Nexhmedin Saqipi

920
0
SHPËRNDAJE

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka zhvilluar një takim me Nexhmedin Saqipi publicist i librit dhe sevdail hyseni

Ai tha se gjatë takimit kanë biseduar për zhvillimet aktuale nëpër të cilat po kalon Kosova dhe lugina preshevës.