Ballina Uncategorized Zbuloni kuptimin e vërtetë të ikonës me numër 100 në WhatsApp që...

Zbuloni kuptimin e vërtetë të ikonës me numër 100 në WhatsApp që askush s’e dinte

999
0
SHPËRNDAJE

Shumë njerëz kanë tendencë të përdorin WhatsApp-in për të komunikuar me të dashurit e tyre, duke u thënë atyre se ku ndodhen në atë moment, duke e ditur vendndodhjen e tyre në kohë reale, duke dërguar dokumente, duke dërguar foto ose video, zanore etj.

Por ka një nga gjërat që përdorim më së shumti në WhatsApp, dhe këto janë emoji

Shumica i përdorin ata për të theksuar një frazë të caktuar në bisedën që kanë me një person: dërgojnë zemra, fytyra të lumtura, numra, sporte etj.

Megjithatë, ekziston një emoji që shumica nuk e përdor, por ka një kuptim që njerëzit nuk e dinë dhe është shifra me numrin 100.
Kur e shihni atë, do t’ju duket e çuditshme dhe ju do të pyesni se për çka është përdorur.

Disa e përdorin kur urojnë për ditëlindje “edhe 100 vite të lumtura”.
Por në të vërtetë, kjo ikonë ka një kuptim tjetër.
Ajo përdoret nga përdorues të shumtë në botë, për të treguar se diçka ka shkuar për bukuri.

Në Japoni ajo përdoret për të pasqyruar një rezultat të përsosur në disa teste.
Mund të shprehet edhe kur personi është “100 për qind i sigurtë”.