Ballina LAJME E FUNDIT Tmerrohen nga bastisja e policisë familjet Destani nga Bujanoci

Tmerrohen nga bastisja e policisë familjet Destani nga Bujanoci

1895
0
SHPËRNDAJE

Në orët e mbrëmjes së sotme rreth 60 polic dhe inspektorë të organeve të punëve të brendshme  nga Vranja dhe Bujanoci, kanë bastisur shtëpit e vëllezërve Naser dhe Adnan Destani nga Bujanoci, ku sipas familjarëve edhe përkundër sjelljeve normale prezenca e tyre në orët e vona ka tmerruar anëtarët e këtyrë dy familjeve shqiptare.

Tmerrohen nga bastisja e policisë familjet Destani nga Bujanoci

Në orët e mbrëmjes së sotme rreth 60 polic dhe inspektorë të organeve të punëve të brendshme  nga Vranja dhe Bujanoci, kanë bastisur shtëpit e vëllezërve Naser dhe Adnan Destani nga Bujanoci, ku sipas familjarëve edhe përkundër sjelljeve normale prezenca e tyre në orët e vona ka tmerruar anëtarët e këtyrë dy familjeve shqiptare.

Sipas informacioneve të siguruar nga vet kryefamiljarët policët, paraprakisht në orët e pasditës i kishin konfiskuar në rrugën Breznicë-Tërrnoc 20 kuti me kaqika Naser Destanit nga të cilat siguronë kafshatën e gojës, ndërkaq rreth orës 18;45 shtëpitë e vëllezërve Destani ishin mbushur nga policët dhe inspektorët, i kanë thënë LajmiAL vëllezërit Destani. Policia gjatë bastisjes në shtëpinë e Naser Destanit, kanë gjetur edhe 2 kuti me kaqika të cilat edhe ato i kanë konfiskaur, ndërkaq që asgjë tjetër nuk kanë gjetur. Sipas kryefamiljarëve sjelljet e policëve shqiptarë ishin korrekte por vet prezenca e një numri të tillë në orët e vona ka tmerruar fëmijët, veqmas në shtëpinë e Adnanit i cili ka 5 fëmijë që të gjithë të mitur. “Akoma nuk e di përse kanë ardhur në shtëpin time dhe përse më kanë bastisur në këtë mënyrë, nëse e gjith kjo është për 22 kuti me kaqika të cilat ia kanë konfiskuar vëllaut tim atëher un nuk di se me qka do të jetojë dhe si ti sigurojë ai idaren fëmijëve, duke qenë i papunë. Kjo nuk është hera e parë që bastisemi edhe vitin e kalur dy herë na kanë bastisur dhe përveq kaqikave asgjë tjetër nuk kanë gjetur” ka thënë Adnani.