Ballina LAJME E FUNDIT bashkdhetarit nga Kosova konfiskohen 200 mijë euro

bashkdhetarit nga Kosova konfiskohen 200 mijë euro

1461
0
SHPËRNDAJE

Dogana Slovene konfiskon 200 mijë euro –pas nje rutin kontrole të diellen 16 prill ora 12mesdites.bashkdhetarit nga Kosova me se shtetesi Slovene qe u nis drejt Gjermanis.

“Në pikë kalimin kufitar të Kroaci-Sloveni kapen 200 mijë euro të padeklaruara.Policia dhe dogana kanë zbuluar një sasi të konsiderueshme të mjeteve monetare në një automjeti Mercedes që drejtonte R.T 200 mijë euro tentuan të futen në Sloveni pa deklarim”

Tutje në njoftim thuhet se automjeti Mercedes që vinte nga Maqedonia në drejtim të Slovenis, është ndalur për kontroll, gjatë të cilës janë gjetur dhe shuma 200 mijë euro.