Ballina AKTUALE Bujanoci përfiton 4 milion dinarë nga Ministria e Kulturës së Serbisë

Bujanoci përfiton 4 milion dinarë nga Ministria e Kulturës së Serbisë

967
0
SHPËRNDAJE

Ministra e Kulturës dhe Informimit, sot edhe zyrtarisht nëpërmjet një ceremonie të organizuar, ka shpallur Komunën e Bujanocit, njërën ndër përfitueset në konkursin “Qytetet në Fokus”.

Në ketë ngjarje morri pjesë edhe kryetari i komunës Shaip Kamberi, të cilit iu dha fjala përshëndetëse.

“Aty ku vlerësohet kualiteti, konkurenca dhe ku ska vend protekcionizmi politik, aty Bujanoci nuk ka problem të kalojë”, është shprehur Kamberi.

Projektin e dorëzuar në konkursin “Qytetet në Fokus”, të Ministrisë së Kulturës dhe Informimit, Komuna e Bujanocit ka përfituar 4 milionë dinarë (rreth 34 mijë euro).

Komuna e Bujanocit ka hyrë në mesin e 22 komunave të cilat kanë përfituar grante në këtë ministri.