Ballina LAJME E FUNDIT Ditën e zgjedhjeve, Policia e Kosovës me plan të veçantë operativ në...

Ditën e zgjedhjeve, Policia e Kosovës me plan të veçantë operativ në veri

715
0
SHPËRNDAJE

Drejtoria Rajonale e Policisë së Kosovës në veri do ta zbatojë të dielën, në ditën e zgjedhjeve, një program të veçantë operativ duke i angazhuar 450 policë dhe komplet kuadrin komandues.