Ballina MAGAZINË Ermali dhe Ledri kanë sjellë një version të ri të këngës...

Ermali dhe Ledri kanë sjellë një version të ri të këngës “fshatarja ime” nga Sabri Fejzullahu.

754
0
SHPËRNDAJE

Ermal Fejzullahu dhe Ledri Vula kanë sjellë një version të ri të këngës “fshatarja ime” nga Sabri Fejzullahu.

Në koncertin e 50 vjet karrierë të Sabri Fejzullahut, atij i është përgatitur një surprizë.

Ermal Fejzullahu dhe Ledri Vula kanë sjellë një version të ri të këngës së tij të famshme “Fshatarja Ime”.

Kënga e re i ka pëlqyer shumë të pranishmëve, por nuk dihet se kur do të publikohet e plotë.

Deri tani kanë rrjedhur disa video të kësaj kënge.

https://www.youtube.com/watch?v=3XmJ4NX52MA&list=RD3XmJ4NX52MA&t=154