Ballina AKTUALE Formulari i konkursit për mjete financiare për zhvillimin e Bujqësisë 2018

Formulari i konkursit për mjete financiare për zhvillimin e Bujqësisë 2018

880
0
SHPËRNDAJE

Afati i konkurimit është 15 ditë nga data e shpalljes (deri më datë 31.05.2018),në panelin e shpalljeve të komunës së Preshevës,në faqen elektronike të komunës dhe në mjetet lokale të informimit.

Dorëzimi i dokumentacionit bëhet në sportelin pranues të komunës së Preshevës me mbishkresën Komisionit për Zhvillimin dhe Subvencionet në Bujqësi për vitin 2018 në Komunën e Preshevës./presheva.com/