Ballina LAJME E FUNDIT ‘Krahu’ i djathtë i Kadri Veselit  kredi deri në ‘fyt’

‘Krahu’ i djathtë i Kadri Veselit  kredi deri në ‘fyt’

1065
0
SHPËRNDAJE

Sekretari i Kuvendit të Kosovës, Ismet Krasniqi ka deklaruar pasurinë e tij për vitin 2018 në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK). Krasniqi ka treguar se detyrim financiar ndaj personave juridik dhe fizik ka në dy banka.

Kështu, njërën në Raiffasein Bank, me qëllim të investimit në shtëpi në kohëzgjatje prej 84 muaj në vlerë 10 mijë euro të bashkëshortes dhe tjetrën në TEB Bankë me qëllim të mbështetjes financiare të prindërve me kohëzgjatje 36 muaj në vlerë prej 20 mijë euro, shkruan Indeksonline.