Ballina AKTUALE Largimi i dhunshëm i teraseve në sheshin e Bujanocit bëhet javën e...

Largimi i dhunshëm i teraseve në sheshin e Bujanocit bëhet javën e ardhshme

934
0
SHPËRNDAJE

Largimi i dhunshëm i terasave të kafiterive nga zona e gjelbër në sheshin Karagjorgje Petrovic në qendër të Bujanocit është planifikuar për të martën e ardhshme, ka konfirmuar për “bujanovacke” kryeshefi i departamentit të inspeksionit komunal Agim Rashiti.

“Ekzekutimi është planifikuar për 26 Qershor me ndihmën e policisë dhe mekanizmit të “Komunalisë”, gjë për të cilën i kemi njoftuar të gjitha palët e interesuara si dhe pronarët e kafeneve”,tha Rashiti përcjell Titulli.com.

Ai shtoi se ekzekutimi u shty dy herë sepse pronarit i është dhënë mundësia ta heqë terasën e montuar e cila është jashtë ligjore në hapësirën gjelbëruese publike.

Bujanovacke është vërtetuar se pronari i kafiterisë nuk e ka ndërmend që të largoj terasën e montuar në hapësirën publike gjelbëruese pasi që ai ka vendosur video bim për ndjekjen e kampionatit botërorë në Rusi./Lugina24.com