Ballina LAJME E FUNDIT LUGINA Mbet Presheva shkret pa ty (video)

Mbet Presheva shkret pa ty (video)

913
0
SHPËRNDAJE

Nijazi Sinani i riu nga komuna e Preshevës i ka kushtuar këngë Ridvan Qazimit – Komandant Lleshit si dhe dëshmorëve të tjerë.

Kënga kushtuar Ridvan Qazimit dhe nga Nijazi Sinani titullohet “Mbet Presheva shkret pa ty”, e publikuar edhe në youtube dy ditë më parë.

Teksti i këngës është shkruar nga Burhan Bekteshi kurse kënga është përpunuar nga “NP studio”.

https://www.youtube.com/watch?v=ntVpKHEHtKU