Ballina AKTUALE Sheshi i Bujanocit do të ketë hapësirë shtesë për këmbësorë, 8 milion...

Sheshi i Bujanocit do të ketë hapësirë shtesë për këmbësorë, 8 milion dinarë projekti

870
0
SHPËRNDAJE

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi ka nënshkruar kontratën për “Rekonstruimin e rrugës K. Petroviq në funksion të krijimit të zonës së këmbësorëve (vazhdimësi e Sheshit të qytetit) projekt ky që do të finansohet nga buxheti i komunës së Bujanocit dhe Ministrisë së Turizmit (3 milion RSD).

Punëkryes është Kompania Saba Bellca, ndërsa vlera e projektit me TVSH është 8.836.280 RSD prej të cilave nga buxheti i komunës do të paguhen 5.836.860 RSD, ndërsa, 3 milion RSD nga Ministria e Turizmit.

Në Maj të vitit 2017 zyrës për zhvillim ekonomik lokal në Bujanoc iu është aprovuar projekti në vlerë prej 3 milion dinarëve për rekonstruimin e pjesës në të cilën ndodhen embëltoret e vjetra të qytetit dhe shndrrimit të njejtës në zonë për këmbësorë.

Gjatë nënshkrimit të kontratës nuk ëshhtë përmendur se kur do të fillojnë punimet dhe sa mundë të zgjasin ndëra me këtë projekt krijohet hapësirë më e madhe për këmbësorë./Titulli.com/Lugin24