Ballina AKTUALE Mustafa Sabani nga Bujanoci mundeson të rinje nga Lugina të punsohen në...

Mustafa Sabani nga Bujanoci mundeson të rinje nga Lugina të punsohen në Minhen

693
0
SHPËRNDAJE

Mustaf Shabani lindur ne Bujanoc ne viti 1990,por gjat luftes familja tij bredhen rrugeve te Europes dhe më nuk u kthyen ne vendlindje.Gjat kesaj periudhe ai u rrit në Qytetin e Minheni ku punusua në kompani të ndryshme dhe njohi shum biznisme të fabrikave dhe kompanive.

Ai mundeson të rinjë me kontratë pune në Gjermani,studentet nga Lugina te punojn 3 muaj ne mk donals, burger king.etj

Gjatë informatave qe ndjek duke dëgjuar për sfidat me të cilat ballafaqohen rinia,ai ben me deshir qe ti sjell rinis ringjallje ekonomike.Sipas Pandemis,3 Mars 2021 Gjermania do te zbut masat kufizuese me qellim te lejuar njerzit te punojn ne fusha deri ne te cilat ishin kufizuese.