Ballina AKTUALE Nënshkruhet kontrata për renoviminin e Gjimnazit ”Skëndërbeu” Preshevë (Foto)

Nënshkruhet kontrata për renoviminin e Gjimnazit ”Skëndërbeu” Preshevë (Foto)

767
0
SHPËRNDAJE

Me kënaqësinë më të madhe ju informoj se sapo nënshkruam kontratën e parë për renovimin e gjimnazit “Skenderbeu”…

Kur njerëzit e vullnetit të mirë mblidhen për një të mirë të përbashkët, zgjidhjet adekuate mund të gjinden edhe për ato probleme për të cilat të tjerët mendonin se ishin të pamundura që të zgjidhen.

Siç mund ta shihni më poshtë , qysh në mandatin e parë si kryetar komune së bashku me ekipin tim, në Tetor të vitit 2016, fituam projektet për renovimin komplet të pesë shkollave në komunën e Preshevës.

Në atë kohë , Zyra për Zhvillim inicioi analizën e gjendjes në shkollat e komunës sonë dhe në bazë të kësaj analize defioni prioritetet për ndërhyrje në rregullimin sidomos të nyjeve sanitare në tri shkolla ku gjendja ishte katastrofale. Si rrjedhojë, projekt propozimet e pregatitura u dërguan tek Zyra për menaxhim të investimeve publike, ku pas shqyrtimit të projekt propozimeve nga ana e komisionit në nivel shtetërorë, këta të njejtit u aprovuan nga kjo zyre.

Anadaj sot, me kënaqësinë më të madhe ju informoj se sapo nënshkruam kontratën e parë me kompaninë që fitoi në prokurim publik për renovimin e gjimnazit “Skenderbeu”, ku punimet do të fillojnë menjëherë.

Vlen të theksohet se edhe për renovimin e shkollave tjera, shumë shpejt do të fillojnë punimet për renovimin e tyre.
Nxënësit dhe arsimtarët tanë, të paktën këtë e meritojnë.

E për ata persona që na përqeshnin kur dyshonin për ato projekte që i paralajmëruam, e kam vetëm një mesazh :Nëse dyshoni në diçka në jetën tuaj, dyshoni vetëm në limitet tuaja.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com