Ballina AKTUALE Nëse bashkangjitja e Luginës me Kosovën është mëkat, unë paguaj çmimin

Nëse bashkangjitja e Luginës me Kosovën është mëkat, unë paguaj çmimin

724
0
SHPËRNDAJE

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, insiston se ideja e tij është bashkëngjitja e Preshevës, Medvegjës dhe Bujanovcit me Kosovën, pa u cenuar siç thotë, asnjë centimetër i territorit aktual të vendit.

Madje thotë se nëse ky është mëkat, është në gjendje që të paguajë çmimin për këtë.

“Sa i përket korrigjimit të kufijve të gjithë mund të jenë kundër, por unë jam që Presheva, Medvegja dhe Bujanovci t’i bashkëngjiten Kosovës, pa e cenuar asnjë centimetër të territorit të Republikës së Kosovës, nëse ky është mëkat i imi unë paguaj çmim, por jam në të drejtën e Zotit dhe të popullit të Kosovës dhe shqiptar”, tha ai.