Ballina AKTUALE Rregullohet rruga jovana cvijica afer salles sportit Bujanoc

Rregullohet rruga jovana cvijica afer salles sportit Bujanoc

905
0
SHPËRNDAJE

Ditëve të fundit është duke u punuar vazhdimisht rrugët qyteti Bujanoces dhe fshatrat ,sot është punuar rruga “jovana cvujica ”, gjegjësisht në pjesën afër salles sportit . Aktualisht është duke u asfaltuar kjo pjesë, ndërsa ditë më parë është rregulluar për kombësoret.

Në këtë pjesë është asfaltuar rruga nga Salles sportit plotsisht qe bashkon deri te stadiumi i qytetit.
komunikacionin rrugor në pjesën e qytetit cdo dite po rregullohet sipas standardeve europiane,banoret e kësaj rruge mbeten te knaqur me punen nga komuna edhe kryeshefit të drejtoratit për investime dhe zhvillim në komunën e Bujanocit, Enver Ramadani. lugina24.com