Ballina Uncategorized Përse humbi Pushteti PVD Ne Bujanoc

Përse humbi Pushteti PVD Ne Bujanoc

633
0
SHPËRNDAJE

Humbja e tashme e PVD-së, , filloj që nga 2 vitet e fundit, për më tepër ajo ishte një humbje e paralajmëruar por e heshtur, Partia për Veprim demokratik kishte besim në vete por njerzit mbrenda nuk i shohin ndoshta procesin e heshtjes se qytetareve. Largimi i Kryetarit Sh.Kamberi dhe shum sfida qe kjo parti kishte humbur ekuilibrin dhe per simpatizant e vet duke i pranuar simpatizant e afert ,i mbylli të gjitha dyert.

Si mund të pritet, figura të tjera të panjohura, do e ketë edhe më të rëndë humbjen, sidomos në humbjen totale të vizionit të saj, në ato momente që e ka pasur.

Si mund të pritet, njerëzit që hidhërohen nga humbja e PVD-së, e cila, duke pasur në përbërjen e saj shumë rioshë politikë, si njerz e afert kan kerkuar embelsisht shijimin pushtetin ne cdo moment dhe kohe dhe figura të tjera të cilat publiku synonte se vetem per projekte mediale etj , do e ketë edhe më të rëndë humbjen, në humbjen totale të vizionit të saj, në ato momente që e ka pasur.

Ishte një humbje e paralajmëruar, pikërisht përkrahësit e rivalit të tij brenda partisë sillen qe sa vite me rall te njejtit ,70% të tij elitë e rreme politike që nuk përfaqëson potencial ekonomik vetem per interesa personale. Kjo elitë e rreme politike e paralizoi partinë në zgjedhje, dhe vazhdon ta mbajë të paralizuar atë.

ne 4vite e fundit ne sy e qytetarev pvd kaloj sfiden duke qenë i mbartur me tri dështime të mëdha , të cilat përbënin tri faje të rënda politike, e bllokimi i llogaris bankare buxhetit pritje ne projekte me muaj bujqit u zhgenjien etj. ..Pd ketu fitoj nga kjo programi partis demokratik fitoj besushmeri tek qytetaret për zgjedhjen e kryetarit, ku ende pa nisur votimi dihej përfundimi, Driton Rexhepi Ne krye te PVD-së humbi , por nuk humbi thjeshtë se ishte Dritoni. Qenia e tij në krye të PVD-së e shpejtoi humbjen, por nuk e solli atë

PVD kështu nuk mund të mbijetojë gjatë kesaj elite si Parti Demokritike duhet perfajqeson ate grup tjeter ne krye detyres.. Ajo duhet të rikthehet që të jetë Partia Demokratike.