Ballina AKTUALE Pritje dhe kolona të gjata te Dheu i Bardhë

Pritje dhe kolona të gjata te Dheu i Bardhë

847
0
SHPËRNDAJE

Tek dheu bardh (Konculj) në hyrje Kosovës kolona është e gjatë rreth (1 – 2 km), ku pritjet janë ( 40min– 1 orë), ndërsa në dalje nga kosova kolona nuk ka.

Fluksi kolonave gjat këti vikendi tepruar të udhëtarëve për shkak pushimeve pranverore, te Mergimtarve nga Gjermania.