Ballina MAGAZINË Protone hyn në skenën botërore të industris së shitjes.

Protone hyn në skenën botërore të industris së shitjes.

2383
0
SHPËRNDAJE
Më 1 Shtator të 2018 doli ne shitje singli i  pare  nga Veton Rexhepi apo si te njihemi më shum si njëri ndër Producentët më të frekuentum në Rajonin tonë (Dj Protone) .

Ai rregullishtë është në aktivitete te ndryshme, i rezervuar ne klube të natës si një dj_me aftesi të veqanta.

Që nga 1 shtator në të  gjitha pikat e shitjes së blerjes online  nga të  gjitha platformat e industris  së muzikes në europ. Singli nga Protone ‘Ethnic tech’   ështe zhander ‘tech house’ si dhe pritet të qarkulloj në gjithë boten ne zona  dhe clube të nates.
Pas kesaj  Protone firmoset nga labele të ndryshme si një producent dhe  dj profesional .

Keni mundesin ta ndiqni dhe ne chanelin ne youtube nje pjesë të ”Ethnic Tech”

Shitjet :

Deezer:https://www.deezer.com/tr/album/71684552 Tidal:https://tidal.com/browse/album/94201213 Spotify:https://open.spotify.com/album/5s1gso… İtunes/Apple Music:https://itunes.apple.com/us/album/eth… Soundcloud:https://soundcloud.com/blackbirdsuitr…