Ballina AKTUALE Serbia po shqyrton zgjatjen e orës policore ta aktivizoj nga ora 18:00...

Serbia po shqyrton zgjatjen e orës policore ta aktivizoj nga ora 18:00 deri 06:00

612
0
SHPËRNDAJE

Presidenca dhe Qeveria e Republikës së Sërbis, për shkak se virusi korona po përhapet çdo ditë e më shumë dhe nuk ka stagnim, dhe se vetëm dje janë arrestuar më shumë se 150 persona per shkak se nuk po e zbatojnë orën policore, dëshiron ta zgjase nga ora 18:00 deri në ora 06:00, pra sakt 12 orë izolim në shtëpi.

Kujtojmë se në Serbi ora policore aktuale është 20:00 deri 05:00 ku qytetaret nuk guxojne te levizin rrugeve por duhet te qendrojne te izoluar ne shtepi.

Kurse te infektuar jane mbi 110 per momentin.