32.6 C
Bujanovac,Preshevë
E hënë, 24 Qershor, 2024
Ballina LAJME E FUNDIT EKONOMI Shefi i OSBE-së viziton komunën e Preshevës.

Shefi i OSBE-së viziton komunën e Preshevës.

796
0
SHPËRNDAJE

Kryetari i komunës së Preshevës z.Shqiprim Arifi në kabinetin e tij e priti në takim shefin e OSBE-së z.Andrea Oricio….

Takimi i kryetarit me shefin e OSBE-së ishte takim miqësorë ku në këtë takim u diskutua për problemet që po na rrethojnë neve qytetarëve të komunës së Preshevës mirpo me theks të veqantë gjatë këtij takimi u diskutua qështja e hapjes së kufirit Miratoc-Llojan.

Hapja e kufirit tashmë është bërë temë aktuale në takimet e fundit që ka zhvilluar kryetari i komunës z.Arifi ku në takimin e ditës së sotëm z.Arifi konfirmoi që dokumentacioni i nevojshëm është dorzuar në ministrinë e brendshme.

Kryetari i komunës së Preshevës z.Shqiprim Arifi në prononcimin e dhënë u ndjatë mjaftë i kënaqur me takim që zhvilloi dhe tha se takimi ishte shumë miqësor ndërsa gjatë këtij takimi u shtjelluan probleme të ndryshme mirpo tashmë hapja e kufirit ka marrë peshën e vetë dhe temë aktuale ishte kufiri Miratoc-Llojan.

Të drejtat e pakicave në Sërbi siq është edhe kufiri do të shtjellohen për të poseduar potenciale më të shumta dhe aty ku kemi miq lëvizja duhet të jetë e lir edhe pse ne nuk jemi kompetent tha Andrea Oricio

Takimi im me kryetarin e komunës nuk do të jetë as i pari dhe as i fundit do të kemi takimi të tilla dhe bashkpunim të vazhdueshëm tha shefi i OSBE-së z.Oricio.