Ballina LAJME E FUNDIT Shqiptaret nga Kosova ikin drejt europes

Shqiptaret nga Kosova ikin drejt europes

1108
0
SHPËRNDAJE

Një grup qytetar të Kosoves gjat javes kaluar iken nga vendi tyre.Ne menyr ilegale në Kufini bosne,kroaci ne mes te dites siq shihet edhe video
Shqiptaret lëshojnë vatrat e tyre me dëshirë për shkak të qeverisjes së keqe në vend, të papunësisë, pasigurisë, korrupsionit dhe krimit të organizuar.
Keta te rinje supozojn se toka e kosoves falet sërbeve pushtimi i skenës politike shqiptare nga agjenturat sërbe, vazhdon të mbetet njëri nga pushtimet dhe sundimet më mizore që njeh historia më e re e popullit shqiptar.

https://youtu.be/JMVt2Cc7MKA