Ballina LAJME E FUNDIT “Spiunët që operojnë në Kosovë të lidhur me kishën serbe, me luftëtarë,...

“Spiunët që operojnë në Kosovë të lidhur me kishën serbe, me luftëtarë, politikan dhe biznesmenë”

955
0
SHPËRNDAJE

Opinionisti dhe njohësi i çështjeve politike Dardan Islami thekson se spiunet dhe agjentët ushtarak të Rusisë në Kosovë operojnë në kuadër të zyrës së tyre ndërlidhëse tash e dhjetë vite.

Përfshirja e tyre sipas Islamit, është bë përmes infiltrimit në UNMIK, EULEX dhe OSBE.

 

Opinionisti dhe njohësi i çështjeve politike Dardan Islami thekson se spiunet dhe agjentët ushtarak të Rusisë në Kosovë operojnë në kuadër të zyrës së tyre ndërlidhëse tash e dhjetë vite.

Përfshirja e tyre sipas Islamit, është bë përmes infiltrimit në UNMIK, EULEX dhe OSBE.

Islami përmes rrjeteve sociale shkruan se, lidhjet kryesore i mbajnë me kriminelët lokal me njerëzit e luftërave të viteve të 90-ta, me politikanë e shumë të tjerë.

Ky është shkrimi i plotë i Dardani Islamit pa ndërhyrje:

Spiunet dhe agjentet ushtarak ruse ne Kosove operojne ne kuader te zyres se tyre nderlidhese tash e nje dekad, kane qen dhe mbeten te infiltruar ne Unmik, Eulex, mbeten fuqishem aktiv ne OSBE, vijne kryesisht nga vendet Baltike, dhe nga shtetet e Evropes lindore ish Brsss, shtetas te vendeve antare te EU dhe Nato!

Kjo eshte infiltrimi brenda ne sistem!

Gjersa ne terren kisha serbe mbetet strofull, agjencione shteterore dhe joqeveritare operojne ne tere territorin e ks, me theks te veqante ne enklava, por me informator dhe bashkpuntor te vetedishem dhe te pavetedishem gjithandej!

Lidhjet e forta i mbajne me kriminel lokal, njerez te luftrave te viteve 90-ve, politikan, gangster-biznismen, trafikante/ kontrabandiste,financojne ne te zeze media gjersa sherbimet e lajmeve i japin falas, me qellim te pregaditjes dhe krijimit te opinionit me qellim destabilizimi!

Misioni i tyre mbetet mbledhja e informacioneve ushtarake, penetrimi bazave te NATO-s, pengimi i planit perendimor ne rajon me mjete propaganduese dhe paramilitare, duke ju revanshuar perendimit, per cdo veprimi te mundshem te nderrmar nga ana e tyre kundrejt rusise, Ukraine-Krime!