Ballina AKTUALE Biznesmeni shqiptar Mustaf Shabani nga Bujanoci, pronar i disa kompanive, ndër më...

Biznesmeni shqiptar Mustaf Shabani nga Bujanoci, pronar i disa kompanive, ndër më të mëdhatë në Minhen

2629
0
SHPËRNDAJE

Biznesmeni shqiptar Mustaf Shabani nga Bujanoci, pronar i disa kompanive, ndër më të mëdhatë ne Minhen më të njohurat në rajon, renditet ndër personat më të pasur të Europës., veç z.Mane, pronar i Balfin Group dhe disa kompanive dhe bizneseve të tjera, gjenden edhe pronarët e Zara, Lego, Heineken.