Ballina LAJME E FUNDIT Diskutim në Bujanoc : Mësimi Fetarë dhe Edukata Qytetare nëpër shkolla (video)

Diskutim në Bujanoc : Mësimi Fetarë dhe Edukata Qytetare nëpër shkolla (video)

882
0
SHPËRNDAJE

Mësimi Fetarë dhe Edukata Qytetare dhe janë dy lëndë të obliguara zgjedhore në shkollat shqipe të komunës së Bujanocit të cilat rreth 70 % të programit mësimorë e kanë pothuajse të ngjashëm, këtë e kanë konfirmuar në një emision në TV “Bujanoci” ligjëruesit e këtyre lëndëve.

Ibrahim Rustemi mësimdhënës i mësimit fetar në shkollën fillore “Ali Bektashi” në Nesalcë dhe Letovicë dhe Feston Hasani mësimdhënës i edukatës qytetare në shkollën e mesme “Sezai Surroi në Bujanoc diskutuan për rëndësinë e këtyre dy lendeve, transmeton Titulli.com.

Rustemi dhe Hasani që të dy u shprehen mes tjerash se për këto dy lëndë edhe prindërit duhet të vetëdijesohen për rëndësinë e tyre.

Diskutimin e plotë mundë ta ndiqni në videon e mëposhtme të realizuar nga gazetari Mukarrem Ameti në RTV “Bujanoci” në Bujanoc.

Ibrahim Rustemi mësimdhënës i mësimit fetar në shkollën fillore “Ali Bektashi” në Nesalcë dhe Letovicë dhe Feston Hasani mësimdhënës i edukatës qytetare në shkollën e mesme “Sezai Surroi në Bujanoc diskutuan për rëndësinë e këtyre dy lendeve, transmeton Titulli.com.

Rustemi dhe Hasani që të dy u shprehen mes tjerash se për këto dy lëndë edhe prindërit duhet të vetëdijesohen për rëndësinë e tyre.

Diskutimin e plotë mundë ta ndiaqni në videon e mëposhtme të realizuar nga gazetari Mukarrem Ameti në RTV “Bujanoci” në Bujanoc.

https://www.youtube.com/watch?v=1v2E36Hv4hI