18 C
Bujanovac,Preshevë
E diel, 19 Maj, 2024
Ballina AKTUALE Do të shtrohet iftar për 2000 persona në Preshevë

Do të shtrohet iftar për 2000 persona në Preshevë

774
0
SHPËRNDAJE

Iftari do të shtrohet të hënën në stadiumin e qytetit të Preshevës…

Po bëhen parapërgaditjet e fundit për shtruarjen e iftarit . Ky iftar do të shtrohet në stadiumin e qytetit tëPreshevës për 2000 persona.

Mbi 100 persona staff të cilët kanë zbarkuar mbrëm në Preshevë, tani po bëjn përgaditjet e tyre për tëqenë çdo gjë në rregull për këtë iftar.

Komuna e Preshevës në bashkëpunim me komunën e Bajram Pashës nga Turqia për herë të parë nëkomunën tonë do të shtrojnë iftar në ambient të hapur për 2000 persona, iftar ky i llojit të parë që po organizohet për muajin e shenjtë të Ramazanit.

Lulzim Miftari kryetar i organizatës jo qeveritare Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim në Preshevë për Rtv Aldi tha se komuna e Bajram Pashës nga Turqia nëbashkëpunim me komunën e Preshevës dhe organizatës tonë kemi marë iniciativën për shtruarjen e këtij iftari për 2000 persona përë herë të parë nëPreshevë.