Ballina AKTUALE Kamerat online ne kufijtë e Serbisë ku mund te shoheni live

Kamerat online ne kufijtë e Serbisë ku mund te shoheni live

28624
0
SHPËRNDAJE

Ministria e punëve të brendshme në bashkpunim më AMSS-në kanë aktivizuar kamerat nërmjes të cilave i mundësohet shoferëve që përmes internetit të shikojnë situatën e vendkalimeve kufitare, raporton Spektri

Të gjithë ata që udhtojnë në drejtim të vendkalimeve kufitare Preshevës (Maqedoni), Horgosht (Hungari), Batrovc (Kroaci) dhe Gradina (Bulgari) përmes kamerave online mund ta përcjellin nëse ka kolona në kufirin përkatës dhe me këtë rast do të kenë mundësi që të planifikojnë udhëtimin më mirë.

Për të parë kamerat online të vendkalimeve për në Maqedoni, Hungari, Kroaci dhe Bulgari mund të klikoni këtu.