Ballina AKTUALE “Lugina Është Simbol I Shpresës dhe Qendresës!”

“Lugina Është Simbol I Shpresës dhe Qendresës!”

53
0
SHPËRNDAJE

Sonte, në një manifestim të bashkëpunimit dhe solidaritetit, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, së bashku me kabinetin qeveritar dhe përfaqësues të lartë të institucioneve, si dhe deputetët dhe kryetarët e komunave, shfaqën mbështetje të pashoq për numrin 9 në Bujanoc dhe numrin 3 në Preshevë. Ky tubim i përbashkët e fuqizon marrëdhëniet mes dy palëve dhe shpërblen përpjekjet për të ndërtuar një të ardhme të ndritshme për të gjithë banorët.

Kryeministri Kurti, gjatë fjalës së tij, përmendi se Lugina është më shumë se një territor, ajo është një “simbol i shpresës dhe qëndrueshmërisë”. Kjo fjalë e fuqishme përforcoi besimin se bashkëpunimi rajonal dhe dialogu janë thelbësore për të forcuar paqen dhe stabilitetin në rajon.

Bashkë me luginasit nga Bujanoci dhe Presheva, të cilët janë rezidentë të Kosovës dhe kontribuojnë në të gjitha sferat e jetës së saj, ata do të jenë në Bujanoc për të votuar numrin 9 dhe në Preshevë për të votuar numrin 3, duke shfaqur një përkushtim të paepur për të ndryshuar për të mirën e tyre dhe të gjithë komunitetit.

Mbështetja e thellë dhe e përhershme nga Qeveria në Prishtinë është një dëshmi e qartë për rrugën e drejtë që po ndjekin, dhe me këtë mbështetje, ata shpresojnë të arrijnë fitoren e dëshiruar në Bujanoc dhe Preshevë. Faleminderit, Kosovë, për solidaritetin dhe përkrahjen e vazhdueshme!

Të qofshim gjithmonë të bashkuar për të përballuar sfidat dhe për të përparuar drejt një të ardhme të ndritshme!