Ballina AKTUALE Rezultatet Preliminare të Zgjedhjeve Lokale në Bujanoc: Rritje për PVD dhe LPD,...

Rezultatet Preliminare të Zgjedhjeve Lokale në Bujanoc: Rritje për PVD dhe LPD, Përkeqësim për PD

95
0
SHPËRNDAJE

Zgjedhjet lokale në Bujanoc kanë sjellë ndryshime të ndjeshme në skenën politike. PVD ka përjetuar një rritje të shkëlqyer nga 8 në 10 vota, ndërsa LPD ka përjetuar një rritje të vogël nga 4 në 5 vota. Në të kundërt, PD ka përballur një përkeqësim të dukshëm, zbritur nga 10 në 8 vota, ndërsa APN ka përjetuar një rritje të vogël, nga 3 në 4 vota. Rezultatet përfundimtare do të japin një përshtypje më të qartë për përfaqësimin politik në Bujanoc e cila do të sjellë në debatin politik një perspektivë të re dhe ide inovative për zhvillimin dhe përparimin e Bujanocit.

Rezultatet preliminare janë bazuar në një mostër prej 1024 të anketuarve, duke reflektuar një përfaqësim të gjerë të preferencave të votuesve të Bujanocit në këto zgjedhje lokale të 2 qershorit.