Ballina LAJME E FUNDIT Ndërtimi i shtëpisë të ish Ushtarit të lirisë Asmir Salihut në fshatin...

Ndërtimi i shtëpisë të ish Ushtarit të lirisë Asmir Salihut në fshatin Bilaç po ju ofrohet fundit…

891
0
SHPËRNDAJE

– Ndërtimi ka arritur në fazën e ngritjes të kulmit.

– Kjo Shtëpi po ndërtohet me iniciativën e Fondit Humanitarë të Kosovës Lindore, Donatorit më të madh me rreth 10 mijë €uro Fondit Humanitarë i fshatit Letivicë dhe disa Donatorëve tjerë, lista përfundimtare e të cilëve do të publikohet herë pas here !