Ballina AKTUALE Njoftim me rëndësi për maturantët e Bujanocit

Njoftim me rëndësi për maturantët e Bujanocit

608
0
SHPËRNDAJE

Shkolla e mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc përmes faqes së facebookut ka njoftuar maturantët për orarin e mbajtjes së hartimit me shkrim, njëherit fillimin e pregatitjeve për procesin që i pret maturantët.

Ky është njoftimi:

Lajmërim
Provimi i maturës

Lajmërohen maturantët se më 05,06,2020 do të mbahet hartimi me shkrim nga Gjuha shqipe.
Maturantët me shkallë të katërt lajmërohen në shkollë ditën e premte ora 09:30.
Lënda zgjedhore dhe mbrojtja e pjesës praktike mbahen varësisht prej profileve arsimore ku do të njoftoheni në shkollë.
Suksese!

Nga drejtoria e shkollës