Ballina AKTUALE Partia për veprim demokratik mbajti në tubimin madhështor në Bujanoc

Partia për veprim demokratik mbajti në tubimin madhështor në Bujanoc

800
0
SHPËRNDAJE

Me një mikpritje dhe atmosferë tejet të ngrohtë para qindra mbështetësve Pvd-
Në këtë tubim posaçerisht u bë fjalë mbi ligjin për pakicat nacionale dhe drejtat e shqiptareve në luginë të Presheves.