Ballina LAJME E FUNDIT Pesë propozimet greke për emrin, ja emrat((Dokument)

Pesë propozimet greke për emrin, ja emrat((Dokument)

683
0
SHPËRNDAJE

Prej kur shefi i diplomacisë greke, Nikos Kocias njoftoi se propozim-marrëveshja është dërguar në
Shkup, mediat greke, ndër të cilat “Katimerini“ dhe “Te Nea“, i publikuan pesë propozim emrat që
janë në propozimin-marrëveshjen Greke të dërguar në Shkup.Ndërsa bëhetë fjalë për idetë e njejta
të dorëzuara nga negociatori i OKB-së, Metju Nimic.
Republika e Maqedonisë Veriore
Republika e Maqedonisë së Re
Republika e Maqedonisë së Epërme
Republika e Maqedonisë së Vardarit
Republika e Maqedonisë(Shkup), këto janë pesë propozimet sipas mediave greke